DJ MC

Testimoniale

Testimoniale

Testimoniale

"În toamna aceasta am avut botezul fiicei noastre și am ales colaborarea cu vreaudjmc.ro. Pot spune că de la început până la sfârșit totul a decurs perfect și apreciez profesionalismul de care s-a dat dovadă. Atmosfera a fost super, invitații s-au simțit foarte bine, sunet de calitate, muzică bună, toate au fost la înălțime, într-un cuvânt « Bravo ». Recomand cu căldură vreaudjmc.ro.”

Rafael Bratosin – Bucuresti

"Am avut un eveniment foarte reușit, iar colaborarea cu vreaudjmc.ro a fost una de succes, am apreciat punctualitatea și seriozitatea. Impresiile participanților la petrecere au fost dintre cele mai bune în ceea ce privește muzica și atmosfera creată.Cu siguranță vom mai apela la www.vreaudjmc.ro.”

Romina Chiriac Niculae

“Ideea de a organiza o nuntă cu DJ nu mi-a surâs atunci când am făcut nunta, însă, pe ultima sută de metri am descoperit site-ul www.vreaudjmc.ro și am ales echipa lor de profesioniști. Nu am regretat nici o secundă. Am fost multumită pe deplin și îl recomand cu căldură pe DJ MC Mihai de la vreaudjmc.ro.”

Alina Musat – Bucuresti

“Am organizat în această vară botezul fetiței mele și mi-a fost recomandat site-ul www.vreaudjmc.ro. După lungi dezbateri, am ales echipa Vreaudjmc.ro și nu regret nicio secundă pentru alegerea făcută. Muzica a fost de calitate și pe placul tuturor invitaților. Mulțumesc pentru o petrecere de botez mai mult decât reușită!”

Marius Cristache – Bucuresti

“Am făcut nunta anul acesta și am stat mult pe gânduri dacă să alegem un DJ sau o formație live pentru petrecere. Am decis că un DJ este mai potrivit tematicii petrecerii noastre de nuntă și am găsit pe Google site-ul www.vreaudjmc.ro. Recunosc că la început am fost sceptică în ceea ce privește calitatea serviciilor, însă, în noaptea nunții m-am convins că lucrez cu un DJ profesionist. Muzica de calitate, pe gustul tuturor! Nimeni nu a stat jos!!!”

Maria Timotei – Bucuresti

“Am apelat la serviciile Vreaudjmc.ro și am fost pe deplin mulțumită! Profesioniști, servicii ireproșabile, sonorizare de calitate! "

Laura Maria – Ploiesti

“Nimic nu se compară cu o petrecere de nuntă în care muzica ține ringul de dans ocupat. Pentru noi, a lucra cu Vreaudjmc.ro a fost cea mai bună alegere”. Mulțumim pentru o petrecere de nuntă mai mult decât perfectă!”

Laura si Mihai Viseru

“Vreaudjmc.ro ne-a fost recomandat de niște prieteni și suntem fericiți că am lucrat cu ei. O petrecere reușită, muzică și sonorizare de calitate. Mulțumim!”

Ana si Gabriel – Campina