DJ MC

Sâmbătă am mai bifat in calendarul zilelor fericite încă un eveniment reușit!

Avatar for adminby admin
February 20, 2024
8 Views
0 Comments

Sâmbătă am mai bifat in calendarul zilelor fericite încă un eveniment reușit!

O nunta, găzduită de restaurant Plaisir din Ploiești, salon Golden, in care mirii au ales sa-și sărbătorească cea mai frumoasa zi pe muzica mixată de dj mc Mihai Vlad.
Și știți vorba aia … când te “loveste” muzica, nu simți nicio durere! O data prinși in joc, muzica nu ne mai da drumul! In cazul nostru, protagoniștii au fost invitații, nu mai puțin de 280 la număr care nu s-au dat la o parte din fata dansului.
Ringul a fost mereu plin. Motivul? Gusturi muzicale diferite, public amestecat, muzica buna.. deci slabe șanse sa rămână gol… mai ales ca printe invitati au fost o serie de artisti de renume ai muzicii populare cat si usoare.
DJ-ul s-a pliat foarte bine pe gursturile invitatilor dar si printre prestatiile artistilor invitati la petrecere. Muzica a fost răspunsul căruia nu i s-a pus nicio întrebare, Însă a fost acel răspuns care multumeste de la mic la mare.
Formația a avut ca solist pe doamna Mioara Velicu, o voce puternica a folclorului românesc.
Pe scurt, din ambientul creat de muzica, dj, lumini și sunet pus sa facă echipa cu nuntașii, a rezultat o seara de magie, si o nunta de basm.
Iar magia si muzica fac echipa buna!!!

Avatar for admin

    Leave a comment