DJ MC

DJ NUNTA

Sfaturi in alegerea unui DJ pentru nunta

Pe plaiurile noastre mioritice sunt zeci, poate chiar sute de DJ de nuntă, mai ales dacă îi adăugăm aici și pe cei care prestează doar ocazional acest tip de serviciu. Acest lucru îl puteți verifica și dumneavoastră printr-o simplă căutare pe Google după cuvinte cheie cum ar fi: dj nunta, dj nunta Bucuresti, dj nunta preturi, dj mc nunta, etc. Așadar, având o ofertă atât de generoasă este bine să țineți cont de câteva aspecte importante atunci când demarați căutarea unui DJ pentru nunta dumneavoastră.

Pretul corect al unui DJ profesionist

Prețul este unul dintre principalele elemente pe care cei mai mulți căutători de DJ pentru petrecerea de nuntă îl folosesc ca și criteriu de selecție. Pentru o alegere optimă, comparați prețul ofertei cu componenta efectivă a acesteia și asigurați-vă că cel cu care discutați este un DJ cu experiență în sonorizarea de nunți și botezuri.

Ce inseamna ieftin cand vorbim de un DJ pentru nunta?

Nu putem spune că există un preț minim pentru aceste servicii, însă întodeauna raportați prețul serviciului la tipul și brand-ul echipamentelor din oferta și luați în calcul portofoliul DJ-ului cu care intenționați să colaborați.

Seriozitatea unui DJ de nunta

Analizați acest aspect încă de la primul contact, rapiditatea cu care vă trimite oferta, punctualitatea, calitatea și consistența explicațiilor. Semnați un contract în care să fie stipulat și faptul că cel cu care discutați este persoana care va fi prezentă în ziua nunții la pupitrul de DJ.

Experienta unui DJ

Petrecerile de nuntă sunt evenimente mai aparte față de petrecerile obișnuite deoarece invitații sunt de toate vârstele, iar gusturile muzicale ale invitaților sunt foarte diversificate, așadar un DJ cu experiență în sonorizarea de nunți trebuie să fie capabil să se adapteze oricărui gen muzical agreaț de audiență, motiv pentru care trebuie să vă asigurați de faptul că DJ-ul cu care discutați are un portofoliu consistent.

Implicarea DJ-ului in buna desfasurare a nuntii dumneavoastra

Asigurați-vă că DJ-ul se va implica activ și va încerca să creeze o atmosferă de voie bună și distracție precum și că acesta este bun prieten cu microfonul, prezentând și evidențiind momentele importante ale petrecerii cum ar fi: prezentarea dansului de deschidere, furatul miresei, prezentarea artiștilor sau a dansatorilor invitați, dacă este cazul. Sub altă formă, DJ-ul trebuie să îndeplinească și sarcinile de Maestru de ceremonie (DJ și MC).

În momentul în care v-ați hotărât asupra unui DJ pentru sonorizarea petrecerii dumneavoastră de nuntă, semnați cu acesta un contract de prestări servicii care să vă garanteze prezența acestuia la eveniment, contract care să conțină și o anexă cu prezentarea în detaliu a echipamentelor din pachetul de sonorizare și luminile agreate de dumneavoastră.