DJ MC

DJ BOTEZ

Sonorizare botez cu DJ

Fără nicio îndoială, la fel ca în cazul petrecerilor de nuntă, DJ-ul este elementul cheie de care organizatorii au nevoie pentru ca petrecerile de botez să fie un real succes. Aici dilema dintre alegerea unei formații sau a unui DJ pentru sonorizarea petrecerii de botez este mult mai mică comparativ cu cea a nunților deoarece, în general, botezurile sunt petreceri mai restrânse, motiv pentru care cei mai mulți organizatori se orientează către varianta de sonorizare cu DJ.

DJ-ul si atributiile sale in cadrul unei petreceri de botez

Petrecerea de botez nu aduce organizatorilor același volum de emoții față de cea de nuntă. Botezul copilului are loc ziua la biserică urmând ca sosirea la restaurant să aibă loc după-amiaza spre seara. Așadar, ajunși aici, DJ-ul este cel care trebuie să anime momentele de primire și socializare cu muzica adaptată dorințelor auditoriului.

Tot DJ-ul este cel care face prezentarea micuțului/micuței botezate în momentul stabilit de comun acord cu organizatorii, părinții și nașii, și realizează și deschiderea oficială a serii.

DJ-ul va avea grijă să adauge în playlistul de botez melodiile alese de organizatori, alături de cele pe care rezonază invitații fie că aceștia sunt copii, părinți sau bătrâni care, în general, au gusturi muzicale diferite.

DJ-ul de botez trebuie să alterneze genurile și ritmurile pentru a bucura întreaga audiență și a o face să iasă la dans.

DJ-ul de botez va prezenta ursitoarele și va evidenția în general fiecare moment al petrecerii de la deschidere până la intrarea tortului.